Quint Tekst en Foto | Veroveraar, rubriek Financieele Dagblad
Vorige
SLUITEN
Volgende

Veroveraar, rubriek Financieele Dagblad

2 december 2010

Iedere woensdag schrijft Karin Quint een artikel voor de rubriek Veroveraars in het Financieele Dagblad. In deze artikelen komen Nederlandse ondernemers aan het woord die ervaring hebben met ondernemen in of met het buitenland. Zoals Ardjan Langedijk, die reizen organiseert naar en in Kazachstan.

Tegen welke misvattingen over Kazachstan loopt u aan?

‘Veel mensen kennen het land niet, of kennen het alleen van de comedyfilm Borat, die niet echt een positief beeld van Kazachstan geeft. Maar het begint te komen. Onlangs besteedde het reisprogramma 3 op Reis een aflevering aan Kazachstan. Ik zie dan het aantal bezoekers van onze website toenemen en krijg meer aanvragen voor informatie. Binnenkort komt er ook een Kazachstaanse film als antwoord op Borat, die de moderne werkelijkheid laat zien. Dat levert hopelijk ook weer publiciteit op.’

Het volledige artikel is te lezen op de website van het Financieele Dagblad.

Andere artikelen:
Kaas produceren in China, een gat in de markt
Tapijttegels voor de Olympische Spelen in Londen
‘Amerikanen zijn bang om bedonderd te worden’