Quint Tekst en Foto | FD Gazellen top 100
Vorige
SLUITEN
Volgende

FD Gazellen top 100

1 december 2010

Ieder jaar stelt het Financieele Dagblad een lijst op van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, de FD Gazellen. Voor de tweede keer verzorgde Quint tekst en foto de top-100 in het bijbehorende magazine.

1. Tritel

Groei: 1420%
Omzet: € 1,9 mln
Werknemers: 17
Ceo: Arjen Milhous
Opgericht: 2006
Plaats: Alkmaar
www.tritel.nl

Telecombedrijf Tritel is sinds de oprichting in 2006 maar liefst vier keer verhuisd. Het bedrijf is begonnen op de zolder van ceo Arjen Milhous en is onlangs verhuisd naar een flink kantoorpand, niet ver van het AZ stadion in Alkmaar. Door zich, in tegen¬stelling tot de grote concurrenten als KPN, Tele2 en Ziggo, te richten op klanten in het midden- en kleinbedrijf, bedient Tritel een segment dat eerder maar weinig aandacht kreeg van de grote bedrijven. Het telecombedrijf kon daardoor de afgelopen drie jaar flink groeien. De recessie deed de rest, want het mkb werd kostenbewuster en ging op zoek naar goedkopere oplossingen voor bellen en internet. Bij Tritel krijgen ze bovendien direct een medewerker aan de lijn. Dit heeft volgens Milhous ook bijgedragen aan de groei van de onderneming. Die gaat ook de komende jaren doorzetten, voorspelt Milhous.

De complete top-100 is te lezen op de website van het FD.

Het Gazellen magazine is hier te lezen.