Quint Tekst en Foto | BCT Partners for Value, casestudies
Vorige
SLUITEN
Volgende

BCT Partners for Value, casestudies

1 december 2010

Voor softwareontwikkelaar BCT schrijft Quint tekst en foto met regelmaat casestudies, die gebruikt worden om mogelijke opdrachtgevers te laten zien wat BCT in huis heeft op het gebied van documentaire informatievoorziening, workflow en digitalisering. Wij verzorgen hierbij ook de fotografie.

Bij automatisering van papierstromen in de zorg denkt iedereen meteen aan het Elektronische Patiƫntendossier. Deze automatisering van het primaire zorgproces is complex en daardoor een oplossing voor de lange termijn. Snelle resultaten zijn vaak te boeken door juist secundaire processen te automatiseren. De Noord-Limburgse ziekenhuisorganisatie VieCuri besloot haar inkoopfactuurproces te digitaliseren met CORSA/INVOICE van BCT Guiding Documents.

Hier kunt u de casestudy over VieCuri downloaden.